Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مادران پس از ۱۲هفته بارداری می توانند واکسن کرونا دریافت کنند.

به گزارش برنا؛ دکتر مصطفی جوانیان گفت: تزریق واکسن برای کلیه مادران بارداری که سن بیشتر از ۳۵ سال دارند انجام می شود بنابراین این مادران می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی تحت پوشش خود با ارائه مدارک در ارتباط با بارداری واکسن کرونا را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مادران بارداری که خود یا همسر عضو کادر بهداشت و درمان هستند و یا کسانی که دیابت، فشارخون یا ضعف سیستم ایمنی دارند نیز می توانند واکسن کرونا را در زمان بارداری دریافت کنند.

دکتر جوانیان از کلیه مادران باردار دعوت کرد که برای تزریق واکسن به مراکز بهداشت تحت پوشش خودشان مراجعه تا واکسن کرونا را دریافت کنند.

شهروندان برای دریافت واکسن کرونا بر اساس زمانبندی اعلامی از طریق پیامک ها مراجعه کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: گروه های سنی مجاز برای دریافت واکسن در محل های مورد نظر در بابل تجمع نکنند ، گروه  های سنی بعد از دریافت پیامک تزریق واکسن به مراکز تعیین شده در این شهرستان مراجعه کنند چرا که بدون هماهنگی باعث ازدحام و شیوع ویروس کرونا خواهد شد.

وی بیان داشت: علاوه‌ بر تمامی مراکز بهداشت روستایی و شهری، دو مرکز تجمیعی در مصلای جمعه و سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل و یک مرکز خودرویی در پارک پردیس واقع در جاده قدیم آمل به بابل آماده ارائه خدمات واکسیناسیون هستند تا دسترسی مردم  راحت‌تر باشد.

وی افزود: واجدین شرایط دریافت واکسن می‌توانند برای دسترسی واکسن به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند و ثبت‌نام کنند.

جوانیان بیان داشت: انتظار می رود تنها گروه های سنی مشخص شده با ارسال پیامک مراجعه کنند چرا که در حال‌ حاضر متأسفانه بیشتر مراجعه حضوری دارند و این باعث شده ما تجمع را داشته‌ باشیم و در این تجمعات متأسفانه امکان ابتلای افراد به کرونا هست.

وی در پایان اظهار داشت: کسانی که آشنا با فضای مجازی نیستند به مراکز بهداشتی منطقه سکونت در شهر یا روستا مراجعه کنند و واکسن خودشان را دریافت کنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بارداری پوشش بهداشت و درمان سیستم ایمنی پیامک دانشگاه علوم پزشکی ویروس علوم پزشکی جاده واکسیناسیون فضای مجازی کرونا واکسن کرونا دریافت کنند مراجعه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۷۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان