Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@08:09:17 GMT

مادران باردار چه زمانی واکسن بزنند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۲۰۸۴

متخصص زنان گفت: خانم‌های باردار به دلیل رشد و تکامل اعضاء و جوارح جنین در رحم نباید تا ۱۲ هفته اول بارداری به تزریق واکسن اقدام کنند.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: میرعشقی به پرسش‌هایی درباره شرایط تزریق واکسن کرونا در زنان باردار پاسخ داد.

این متخصص زنان و زایمان به زنانی که تصمیم به بارداری دارند توصیه کرد: این خانم‌ها در وهله اول باید دو دُز واکسن خود را تزریق کنند و بدون هیچ فاصله زمانی و بدون ایجاد وقفه با بارداری اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرعشقی در مورد تزریق واکسن کرونا به زنان باردار گفت: این خانم‌ها به دلیل رشد و تکامل اعضاء و جوارح جنین در رحم نباید تا ۱۲ هفته اول بارداری به تزریق واکسن اقدام کنند. اگر مادر بارداری دُز اول را تزریق کرده و بعد متوجه بارداری خود شده است باید تا ۱۲ هفتگی بارداری خود صبر کرده و سپس واکسن خود را دریافت کند.

وی افزود: وزارت بهداشت واکسن سینوفارم را برای تزریق به مادران باردار توصیه می‌کند، چون از ویروس کشته شده ساخته شده و عارضه‌ای برای مادران باردار ایجاد نمی‌کند.

متخصص زنان و زایمان تاکید کرد: خانم‌های باردار بالای ۳۵ سال، شاغلان مراکز بهداشتی و مادران بارداری که همسران آن‌ها در مراکز بهداشتی کار می‌کنند و با بیماران کرونایی در ارتباطند، زنان بارداری که دو قلو یا چند قلو دارند و افرادی که آی وی اف کرده اند در اولویت واکسیناسیون قرار دارند. همچنین خانم‌های باردار چاق که بی ام آی آن‌ها بالای ۳۵ باشد و افرادی که بیماری زمینه‌ای مثل آسم و دیابت و فشار خون داشته و یا بالای ۲۸ هفته بارداری هستند هم در اولویت تزریق واکسن قرار دارند.

وی تاکید کرد: زنان بارداری که در هفته ۳۹ بارداری خود هستند نباید واکسن تزریق کنند و تا ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از زایمان خود صبر کنند تا پس از آن با اطمینان از اینکه دچار عوارض زایمان و سزارین نشده و علائم کووید ۱۹ ندارند واکسینه شوند. زنان بارداری هم که سقط داشته‌اند باید بین ۱۰ تا ۱۵ روز پس از سقط و انجام معاینه به تزریق واکسن اقدام کنند.

میرعشقی خاطرنشان کرد: زنان بارداری که تمایل دارند واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند می‌توانند این واکسن را ۱۵ روز پس از تزریق واکسن کرونا دریافت کنند. ماردانی که RH منفی دارند نگران نباشند، چون تداخلی بین تزریق واکسن کرونا و آمپول روگان وجود ندارد.

این متخصص زنان و زایمان درباره زنان بارداری که به دلیل تورم در بدن با بی حسی دست‌ها مواجه می‌شوند که با گز گز هم همراه است گفت: با کاهش تحرک دست‌ها می‌توان این علائم را کم کرد. معمولا پس از زایمان این علائم از بین می‌رود، اما اگر مادر تحت فشار زیادی است باید به ارتوپد مراجعه کند. برای درد لگن در زنان باردارهم باید به متخصص زنان مراجعه کرد تا دلیل آن مشخص شود.

بیشتر بخوانید: کدام واکسن‌ها برای دُز سوم مناسب هستند؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: باردار واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: باردار واکسن کرونا تزریق واکسن کرونا زنان بارداری مادران باردار زنان باردار اقدام کنند متخصص زنان خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان