Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@10:38:51 GMT

4سونوگرافی‌ ضروری برای مادران باردار

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۴۶۸۳

4سونوگرافی‌ ضروری برای مادران باردار

ایسنا/اردبیل متخصص رادیولوژی و فلوشیپ فوق‌تخصصی اینترونشنال رادیولوژی گفت: اگر بارداری با برنامه‌ریزی و تصمیم قبلی باشد، بهتر است یک سونوگرافی کنترل رحم و تخمدان‌ها قبل از بارداری انجام شود تا از نظر شکل رحم، وجود فیبروم، پولیپ یا کیست‌های تخمدانی و غیره مورد بررسی قرار گیرد که اگر لازم است قبل بارداری درمان انجام شود و در این فاصله به مادر مکمل‌های اسیدفولیک و غیره داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتابک علاف اصغری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بعد از مثبت شدن تست بارداری اولین سونوگرافی در هفته ۶ تا ۷ (از شروع آخرین ماهیانه) انجام می‌شود که محل ساک بارداری خصوصاً جهت رد حاملگی خارج رحمی و بررسی وجود قلب جنین انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: سونوگرافی دوم که جز مهم‌ترین سونوگرافی‌ها است سونوگرافی NT می‌باشد که در هفته ۱۱ تا ۱۳ بارداری انجام می‌شود که ما توصیه می‌کنیم همراه آن انومالی سه‌ماهه اول هم انجام بگیرد

علاف اصغری ادامه داد: NT همان لایه شفاف پشت گردن جنین است که در برخی شرایط ضخیم می‌شود و می‌تواند علامتی از بیماری‌ها خصوصاً سندروم داون باشد، در این هفته هم استخوان بینی جنین و هم IT  را اندازه میگیریم که خصوصاً از جهت مغز و بیماری‌هایی مثل ارنولد کیاری مهم بوده و همچنین شکل جمجمه، بررسی قلب، وجود مثانه و معده را ارزیابی میکنیم .

متخصص رادیولوژی و فلوشیپ فوق‌تخصصی اینترونشنال رادیولوژی تشریح کرد: در این هفته می‌توانیم سونوگرافی رنگی داپلر از نظر شریان‌های رحمی هم کمک بگیریم که از نظر پیش‌بینی پره اکلامپسی و مسمومیت بارداری مهم هستند.

علاف اصغری بیان کرد: در هفته ۱۲- ۱۳ به‌احتمال ۸۰ درصد می‌توان جنسیت جنین را تشخیص داد.

وی با بیان اینکه سونوگرافی سوم حین بارداری و شاید مهم‌ترینش سونوگرافی ناهنجاری (آنومالی اسکن) است که در هفته ۱۶ تا ۱۸ انجام می‌شود، تصریح کرد: به‌صورت چک‌لیست کاملاً دقیق و کامل کلیه قسمت‌های جنین از مغز و ستون فقرات و اندام‌ها و صورت، چشم، لب‌ها، گوش، شکم شامل کلیه‌ها، کبد، سیستم گوارش و حتی سافت مارکرهای تری زومی‌ها بررسی می‌شوند.

متخصص رادیولوژی و فلوشیپ فوق‌تخصصی اینترونشنال رادیولوژی با بیان اینکه سونوگرافی آخر بین ۲۹ تا ۳۳ هفته از جهت رشد جنین انجام می‌شود، گفت: این ۴ سونوگرافی حین بارداری حداقل تعداد بود و در خانم‌هایی که دیابت بارداری می‌گیرند یا مشکلات دیگری پیدا می‌کنند سونوگرافی‌های تکمیلی کالر داپلر و بیوفیزیکال و غیره توسط همکار متخصص زنان درخواست می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سونوگرافی بارداری راديولوژي انجام می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نیاز کارگران امری ضروری است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: توجه به نیازهای قشر کارگری ضروری است و باید متوجه بود که قشر کارگر غیر از خدا هیچ پناهی ندارد، لذا توجه به این قشر باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

محسن افشارچی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در دیدار با تشکل‌های کارگری استان، اظهار کرد: طبقه‌بندی مشاغل و موضوعاتی مانند سخت و زیان‌آور بودن، باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کارگران اصلی‌ترین و موثرترین نقش را در تولید بر عهده دارند به طوری که اگر کارگر نباشد انگار هیچ چیزی وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در استان افزود: تنظیم عرضه و تقاضا به بهبود حقوق و دستمزد جامعه کارگری کمک خواهد کرد و باید عنوان کرد نسبت به امور کارگری حساس هستیم و اشتغال کارگران واحدهای تعطیل دغدغه مسئولان است.

افشارچی در بخش دیگری با اشاره به اقدامات انجام شده در استان، اظهار کرد: برای ارتقای کیفیت اتوبان زنجان - قزوین سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این بخش هزینه شد و برای بخش باقی مانده هم قول سه هزار میلیارد ریال برای ادامه کار گرفته شده است.

او با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پروژه‌های برزمین مانده بود، اظهار کرد: اتوبان زنجان به تبریز در دست استان نیست و به بانک ملی باز می‌شود که در حال رایزنی برای حل این موضوع هستیم.

افشارچی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حل مشکلات پیش روی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن استان گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده است که یکی از مسائل، موضوع کاهش اقساط بود که برای حل این معضلات باید فرآیندها را اصلاح کرد و در عین حال باید توجه کرد که انبوه‌سازی صنعتی مسکن قیمت احداث را کاهش می‌دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این مراسم، گفت: هر چند در طول سال هم، اقداماتی برای حل مشکلات کارگران انجام شده است و در این میان کارفرمایان هم همراهی لازم را داشته‌اند و از ابزارهای تشویقی برای افزایش راندمان کار و بهره‌وری استفاده شده است.

ابوافضل رفیعی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود در واحدهای تولیدی دلگرمی برای کارگران ایجاد شود، افزود: امنیت شغلی از دغدغه‌های جامعه کارگری است که پیگیری هم شده ولی در نهایت این قانون است که یا باید به صورت کلی اصلاح شود یا قانون بالادستی مصوب شود.

وی طبقه‌بندی مشاغل، بهداشت محیط و ایمنی محیط کار در بین جامعه کارگری را از دیگر مسائل پیش روی جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: در این مورد، جلساتی با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری تشکیل و تصمیم‌گیری می‌شود که طرح طبقه‌بندی از جمله این مسائل است.

همچنین در این مراسم مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان تعداد حوادث ناشی از کار در سال گذشته را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: این تعداد در مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۸ نفر بود که کاهش ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

طبیب جعفری با بیان اینکه تعداد تشکل‌های کارگری استان زنجان در واحدهای مشمول قانون کار در سال گذشته به ۳۰ تشکل رسیده است، افزود: این تعداد در مدت مشابه سال قبل آن ۱۳ تشکل بود که افزایش ۲ برابری داشته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در کمیسیون امنیت کارگری استان، گفت: طرح ضریب نفوذ طبقه‌بندی واحدهای مشمول کار به عنوان یک مدل پیشرفته اجرا می‌شود که در قالب این طرح، کارگران متناسب با توانمندی‌ها حقوق مناسب را دریافت می کنند.

جعفری یکی از اقدامات خانه کارگر استان را حل اختلافات در جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف در ۵ سال گذشته ۶ ماه بود که این میزان اکنون به زیر ۳۰ روز رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام