Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@02:54:35 GMT

سرنوشت هولناک ۶قلوهای مارگونی

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۲۵۳۰

سرنوشت هولناک ۶قلوهای مارگونی

اورژانس هوایی استان کهگیلویه‌وبویراحمد ظهر _چهارشنبه سی‌ویکم فروردین‌ماه_ یک مادر باردار و شش قلوهای وی را به بیمارستان امام سجاد منتقل کرد؛ اما در نهایت شش‎قلوها در ۲۱هفتگی، مرده به دنیا آمدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جهانبخش وحدت‌نژاد اظهار کرد: ساعت ۱۲:۵۲ گزارشی مبنی بر زایمان قریب‌الوقوع یک مادر باردار همراه با دردهای شدید زایمانی، در مارگون به مرکز پیام یاسوج اعلام و پس از تأیید اولیه کارشناسان، امداد هوایی جهت امدادرسانی فعال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این مادر باردار به درمانگاه مارگون مراجعه کرده است و بعد از معاینه اولیه، تقاضای امدادرسانی از اورژانس ۱۱۵ شد، افزود: اورژانس زمینی مارگون به محل اعزام و پس از اقدامات اولیه لازم، مادر باردار را تحویل بالگرد اورژانس هوایی دادند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان ادامه داد: این مادر که شش قلو باردار بود و هفته بیست‌ویکم بارداری را طی می‌کرد، توسط پرسنل اورژانس هوایی ۱۱۵ به بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج منتقل و تحویل بخش زایشگاه شد.

وضعیت مادر و ۶ قلوها

منصوره مقدم، متخصص زنان و زایمان و رزیدنت زایشگاه بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج اظهار کرد: این مادر باردار ۲۱ ساله از شهرستان مارگون در بارداری دوم صاحب شش قل (چهار پسر و دو دختر) شده بود که به علت پاره شدن کیسه آب وی در خانه بدون داشتن سابقه بیماری، زایمان زودرس و مشکل خاص، به این بیمارستان منتقل شد. این مادر هم اکنون یک پسر چهار ساله نیز دارد و بارداری شش قلوها به صورت طبیعی و بدون سابقه نازایی، استفاده از دارو و روش‌های بارداری بود.

وی خاطرنشان کرد: در بارداری‌های چند قلویی، به مادران پیشنهاد می‌شود که برخی از قل‌ها را تحت نظر پزشک سقط کنند تا مابقی قل‌ها را سالم به دنیا بیاورند؛ اما این پیشنهاد از سوی این مادر و همسر وی پذیرفته نشد و در نهایت شش قلوها در سن ۲۱ هفتگی، مرده به دنیا آمدند.

لزوم مراقبت بیشتر از مادران باردار چند قلو

به گزارش ایمنا، تولد دوقلوها و قل‌های بیشتر یک فرآیند بارداری منحصر به فرد است که روی نظام خانواده، توسعه جامعه و تکوین شخصیت افراد اثرگذار است. ازآنجاکه زایمان چندقلوها متفاوت‌تر است، زنانی که بارداری چندقلویی را تجربه می‌کنند، بیشتر از بارداری‌های معمولی نیازمند توجه و مراقبت هستند.

طول بارداری در انسان برای یک جنین حدود ۴۰ هفته است اما این زمان برای چندقلوزایی به طور متوسط کاهش می‌یابد. برای دو قلوزایی طول دوره‌ی بارداری ۳۶ هفته، برای سه قلوزایی ۳۲ هفته و برای چهار قلوزایی ۳۰ هفته است و از آنجا که تولدهای زودرس در نهایت برای سلامت کودکان عواقبی در پی دارد، تولد دوقلوها با راهکارهای خاصی نسبت به تولدهای معمول کنترل و هدایت می‌شود.

کد خبر 569994

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حادثه اخبار حوادث وضعیت اخبار حوادث در ایران چند قلو زایی مرگ نوزاد مرگ نوزادان در بیمارستان مرده زایی سقط جنین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مادر باردار شش قلوها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود.

وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می کنند، صاحب بچه می شوند.

وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 6092722 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • قربانعلی‌پور نظاره‌گر بازی سرنوشت‌ساز لیگ (عکس)
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا (فیلم)
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • استقلال سرنوشت قهرمانی و سقوط را مشخص می‌کند!